Nadýchané, křupavé a uvnitř vláčné. Přesně takové je toto nízkosacharidové pečivo v podobě housek, které si zamilujete. Jejich povrch perfektně ozdobí konopná semínka a lahodnou chuť jim dodá několik černých oliv, které vás rázem přenesou do prosluněného Řecka či Španělska.
Co budete potřebovat:
- 30 g směsi na proteinové housky
- 25 ml vody
- Pár černých oliv
- 1 lžíci konopných semínek
Postup:
Začněte tím, že předehřejete troubu na 150 °C. Poté olivy nakrájejte na tenká kolečka.
Do mísy nasypte 30 gramů KetoMix směsi na proteinové housky. Následně přidejte 25 ml vody a nakrájené olivy. Vše důkladně promíchejte, dokud nezískáte pevné těsto, ze kterého půjdou snadno vytvarovat bochánky.
Umístěte hotový bochánek na plech vyložený pečicím papírem a posypte ho konopnými semínky.
Pečte housku přibližně 15 minut. Pro ověření, zda je již houska upečená, zapíchněte do ní špejli. Pokud na špejli nebude ulpívat žádné těsto, můžete housku vyndat z trouby.