iPlody Peroxid vodíku 10,5 % na úklid - rozprašovač 500 ml
Skladem
119 Kč
48 Kč
-60% Sleva
iPlody Ocet bílý 10 % na úklid - kanystr 5 l
Skladem
229 Kč
179 Kč
-22% Sleva
99% spokojených
zákazníků
- 100% spokojeno s termínem dodání
- 100% spokojeno s komunikací
- 100% spokojeno s dodáním zboží
Zlatý certifikát
Ověřeno zákazníky
- 100% zákazníků doporučuje obchod
- 4,9 celková spokojenost s obchodem
- 2,3 průměrná doba dodání ve dnech
Sbírej iplodíky
body
Dárečky k
objednávce
Označení potravin
Magazín
Lyofilizované ovoce (mrazem sušené)
VitaCup Mix ovoce lyofilizované 35g
Směs 100% mrazem sušených jahod, banánů a borůvek. Vše jen čisté ovoce BEZ "éček"
Skladem 69 Kč
Přidat do košíkuVitaCup Mango lyofilizované 30 g
100% Mango s vynikající chutí připomínající čerstvé plody. Žádné přídatné látky ve složení, žádné…
Skladem 69 Kč
Přidat do košíkuMixit Zamilovaná granola z pece 240 g
Nepečte na Valentýna! Dárek jsme upekli za vás a je to lahoda. :-) Limitovaná valentýnská granola…
Skladem 149 Kč
Přidat do košíkuMixit Müsli Do plavek 400 g
Vylepšená receptura oblíbeného bestselleru se sušenými jablíčky!
Skladem 148 Kč
Přidat do košíkuVišně lyofilizované, celé 30g
Lyofilizované višně jsou mrazem sušené celé plody. Neobsahují žádné konzervační látky ani přidané…
Není skladem 55 Kč
Hlídat dostupnostLyofilizace je jedinečný způsob sušení ovoce mrazem. Tento proces začíná rychlým zmrazením plodů, po kterém následuje sušení za sníženého tlaku. V této fázi se voda z ovoce mění na páru, což umožňuje zachovat přirozenou strukturu, barvu, vůni a hlavně všechny nutriční hodnoty, včetně vitamínů a minerálů, které se nacházejí v čerstvém ovoci. Tímto způsobem si ovoce uchovává svou kvalitu a výživné látky.
Co to je lyofilizované ovoce?
Při sušení mrazem se z ovoce odstraní pouze voda, přičemž si zachovává všechny své výživové hodnoty, vitamíny a minerály, téměř jako čerstvé ovoce. Jeho chuť a vůně zůstávají autentické, a navíc je 100% bez konzervantů a přidaného cukru. Pro představu, jedno kilo lyofilizovaných jahod vznikne z deseti kilogramů čerstvých plodů. Stačí si zakřupat pár kousků a máte hotovo.
Jak pouzit Lyofilizovane ovoce?
Ovocem můžete snadno obohatit jogurty, kaše, dezerty, domácí müsli či granoly, osvěžující limonády a koktejly. Pokud lyofilizované ovoce namočíte do vody, získáte ho zpět v téměř původním stavu, takže jej můžete používat jako čerstvé ovoce. Navíc je lyofilizované ovoce skvělou zdravou pochoutkou pro děti.
Jak chutná lyofilizované ovoce?
Lyofilizované ovoce je super lehké a křupavé. Na jazyku se vám jemně rozvine chuť sladkých plodů. Když přijde do kantaktu s jakoukoliv tekutinou, chová se jako čertvé ovoce. Lyofilizované ovoce nahrazuje klasické sušené.
Jak dlouho vydrží lyofilizované ovoce?
Lyofilizované ovoce má dlouhou trvanlivost a často je cenově výhodnější než čerstvé ovoce, hlavně mimo sezónu. Takže dáte si v listopadu čerstvé jahody, borůvky nebo třeba maliny? Není problém! Co vás určitě nadchne? Ta úžasná křupavost! Zapomeňte na gumové kousky. Ať už si objednáte celé ovoce nebo plátky, vždy dostanete krásně velké kusy, žádnou drť.