iPlody Peroxid vodíku 10,5 % na úklid - láhev 1 l
Skladem
139 Kč
56 Kč
-60% Sleva
iPlody Ocet bílý 10 % na úklid - kanystr 5 l
Skladem
229 Kč
179 Kč
-22% Sleva
99% spokojených
zákazníků
- 100% spokojeno s termínem dodání
- 100% spokojeno s komunikací
- 100% spokojeno s dodáním zboží
Zlatý certifikát
Ověřeno zákazníky
- 100% zákazníků doporučuje obchod
- 4,9 celková spokojenost s obchodem
- 2,3 průměrná doba dodání ve dnech
Sbírej iplodíky
body
Dárečky k
objednávce
Označení potravin
Magazín
Lyofilizované ovoce (mrazem sušené)
Ananas lyofilizovaný, kousky 30g
Ananas sušený, lyofilizovaný - sušený mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno…
Skladem 56 Kč
Přidat do košíkuVišně lyofilizované, celé 30g
Lyofilizované višně jsou mrazem sušené celé plody. Neobsahují žádné konzervační látky ani přidané…
Není skladem 55 Kč
Hlídat dostupnostKlikva lyofilizovaná, celá 20g
Brusinky sušené mrazem. Brusinky obsahují velké množství živin a minerálů jako jsou vitamín C,…
Skladem 52 Kč
Přidat do košíkuRybíz červený lyofilizovaný 30g
Červený rybíz má vysoký obsah vlákniny a je výborným zdrojem vitaminu C. Je to vitamínová bomba.
Skladem 52 Kč
Přidat do košíkuJahody lyofilizované, plátky 20g
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při…
Skladem 49 Kč
Přidat do košíkuOstružiny lyofilizované, celé 20g
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při…
Skladem 45 Kč
Přidat do košíkuLyofilizace je jedinečný způsob sušení ovoce mrazem. Tento proces začíná rychlým zmrazením plodů, po kterém následuje sušení za sníženého tlaku. V této fázi se voda z ovoce mění na páru, což umožňuje zachovat přirozenou strukturu, barvu, vůni a hlavně všechny nutriční hodnoty, včetně vitamínů a minerálů, které se nacházejí v čerstvém ovoci. Tímto způsobem si ovoce uchovává svou kvalitu a výživné látky.
Co to je lyofilizované ovoce?
Při sušení mrazem se z ovoce odstraní pouze voda, přičemž si zachovává všechny své výživové hodnoty, vitamíny a minerály, téměř jako čerstvé ovoce. Jeho chuť a vůně zůstávají autentické, a navíc je 100% bez konzervantů a přidaného cukru. Pro představu, jedno kilo lyofilizovaných jahod vznikne z deseti kilogramů čerstvých plodů. Stačí si zakřupat pár kousků a máte hotovo.
Jak pouzit Lyofilizovane ovoce?
Ovocem můžete snadno obohatit jogurty, kaše, dezerty, domácí müsli či granoly, osvěžující limonády a koktejly. Pokud lyofilizované ovoce namočíte do vody, získáte ho zpět v téměř původním stavu, takže jej můžete používat jako čerstvé ovoce. Navíc je lyofilizované ovoce skvělou zdravou pochoutkou pro děti.
Jak chutná lyofilizované ovoce?
Lyofilizované ovoce je super lehké a křupavé. Na jazyku se vám jemně rozvine chuť sladkých plodů. Když přijde do kantaktu s jakoukoliv tekutinou, chová se jako čertvé ovoce. Lyofilizované ovoce nahrazuje klasické sušené.
Jak dlouho vydrží lyofilizované ovoce?
Lyofilizované ovoce má dlouhou trvanlivost a často je cenově výhodnější než čerstvé ovoce, hlavně mimo sezónu. Takže dáte si v listopadu čerstvé jahody, borůvky nebo třeba maliny? Není problém! Co vás určitě nadchne? Ta úžasná křupavost! Zapomeňte na gumové kousky. Ať už si objednáte celé ovoce nebo plátky, vždy dostanete krásně velké kusy, žádnou drť.