Black Friday: Slevy až 60 % na TOP produkty > TO CHCI

Nenechte si ujít ty nejlepší akce a nabídky! Doprava zdarma, akce a slevy na produkty, novinky a mnoho dalších.

Konjakové těstoviny s tuňákem a rajčaty

Z konjaku
Konjakové těstoviny s tuňákem a rajčaty

Hledáte recept na rychlý oběd s nízkým obsahem sacharidů, který můžete připravit během několika málo minut? V tom případě vyzkoušejte tyto zapečené těstoviny s konjakem. Osloví vás svěží chuť rajčat, tuňáka, mozzarelly a parmazánu.

Co budete potřebovat (na 1 porci):

Postup:

Výhodou konjakových těstovin je to, že se jedná o hotový pokrm. To znamená, že je nemusíte tepelně upravovat, stačí je pouze propláchnout, a proto je příprava takového obědu velmi rychlá.

Předehřejte si troubu na 200 °C. Cibuli si oloupejte a nakrájejte na drobné kostičky. Na pánvi si rozehřejte kapku olivového oleje a nechte na něm cibuli zesklovatět. Poté přidejte bazalku a nechte ji rozvonět. Oloupejte česnek, prolisujte a přidejte ho na pánev.

Následně vmíchejte krájená rajčata. Můžete použít čerstvá rajčata nebo rajčata z konzervy. Přidejte tuňáka a vše dobře promíchejte. V případě potřeby dochuťte solí a pepřem podle své chuti.

Připravte si malou zapékací misku. Promíchejte směs s těstovinami a vše umístěte do pekáče. Po vršku pokrmu rozprostřete parmazán a strouhanou mozzarellou.

Pekáč vložte do předehřáté trouby a nechte zapéct po dobu přibližně 15 až 20 minut. Při servírování pokrm ozdobte čerstvou bazalkou.


Další články

Hlavní jídla
Houbová omáčka s Usui těstovinami

Houbová omáčka s Usui těstovinami

Číst článek
Magazín
Jaký vliv má hudba na člověka?

Jaký vliv má hudba na člověka?

Číst článek
Magazín
Pohanka - proč ji zařadit i do vaší kuchyně?

Pohanka - proč ji zařadit i do vaší kuchyně?

Číst článek