Nenechte si ujít ty nejlepší akce a nabídky! Doprava zdarma, akce a slevy na produkty, novinky a mnoho dalších.

Krůtí maso s dušenou mrkví a hráškem

Hlavní jídla
Krůtí maso s dušenou mrkví a hráškem

Doba přípravy: 20 minut 

Co budete potřebovat 

Krůtí prsní řízek nakrájejte na kostičky, osolte a na troše ghí osmahněte na pánvi. Mrkev a cibuli očistěte a nakrájejte na kostičky. Česnek oloupejte a nakrájejte na kolečka. Na kastrůlku rozehřejte Ghí, přidejte cibuli a česnek a chvíli restujte. Poté přidejte mrkev a mražený hrášek. Podlijte trochou vody a nechte dusit zhruba 10 minut na mírném plameni. Následně (po změknutí mrkve) osolte a nechte vyvařit přebytečnou vodu. Přidejte osmažené krůtí maso. Konjakovou rýži propláchněte pod tekoucí horkou vodou. Buď ji můžete servírovat zvlášť anebo promíchat s připravenou směsí.  


Další články

Magazín
Jak správně na klíčení semínek

Jak správně na klíčení semínek

Číst článek
Pomazánky
Avokádové guacamole

Avokádové guacamole

Číst článek
Polévky
Dýňová polévka

Dýňová polévka

Číst článek